"Hänelle, jolla epäilemättä on jo kaikkea"

Lahja- ja askartelupuoti Torvisen Taide&Tilpehööri

-auki aina silloin, kun sovitaan-

Kotipuoti osoitteessa Ollin oikoonen 12, Päntäne

ja verkkokauppa auki 24/7 osoitteessa https://www.xn--taidettajatilpehri-2tb17aa.fi/


Tulee erityisiä hetkiä elämässä, jolloin olisi mukavaa antaa mieleenpainuva lahja erityiselle henkilölle, mutta ideat on kaikki jo käytetty ja kenties rahaakin on rajallinen summa sijoittaa siihen.

Varma konsti erottua muista lahjanantajista, on muistaa sankaria käsityönä tehdyllä lahjalla!
Silloin voit olla varma, että antamasi lahja on uniikki.

Taivaanrannan Maalari Torvisen kotipuodin ja verkkokaupan, Torvisen Taide&Tilpehöörin, nopeasti vaihtuvasta valikoimasta löytyy kaikenikäisille sopiva muistaminen ja myös tilaustyö on erinomainen vaihtoehto. Kotipuodin valikoima on senhetkinen täydellinen valikoima, mukaanlukien poistotuotteet, verkkokaupassa rajattu valikoima, mutta elää sekin koko ajan.

Kaikki maalatut työt on ilolla ja ylpeydellä käsinmaalattuja, eikä niitä voi kopioida. Valikoima on erittäin vaihtuvaa siksi, että kaikkia on olemassa vain yksi kappale. Ommellut työt ovat kaikki 100% kotimaista käsityötä.


Valikoimasta löytyy myös kattava valikoima askartelutarvikkeita ja niidenkin repertuaari vaihtuu jatkuvasti kysynnän ja toiveiden mukaan. Kannattaa siis sopia aukiolosta ja poiketa katsomaan, mitä löytyy! Maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti kotipuodissa, verkkokaupassa Checkoutin maksupalvelut, kuten kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä Visa- ja MastercardErinomainen lahjaidea on myös lahjakortti!
Se käy määrältään maksuvälineenä niin hyllystä löytyviin valmiisiin tavaroihin, tilaustöihin ja myös remontin teettämiseen.

Lisätietoja lahjakortista 040 8249295/ Hanna

Kaikenkokoisia ja -värisiä rasioita löytyy moneen tarkoitukseen