"Hänelle, jolla epäilemättä on jo kaikkea"

Lahja- ja askartelupuoti Torvisen Taide&Tilpehööri

-auki aina silloin, kun sovitaan-

Kotipuoti osoitteessa Ollin oikoonen 12, Päntäne


Tulee erityisiä hetkiä elämässä, jolloin olisi mukavaa antaa mieleenpainuva lahja erityiselle henkilölle, mutta ideat on kaikki jo käytetty ja kenties rahaakin on rajallinen summa sijoittaa siihen.

Varma konsti erottua muista lahjanantajista, on muistaa sankaria käsityönä tehdyllä lahjalla!
Silloin voit olla varma, että antamasi lahja on uniikki.

Taivaanrannan Maalari Torvisen kotipuodin, Torvisen Taide&Tilpehöörin, nopeasti vaihtuvasta valikoimasta löytyy kaikenikäisille sopiva muistaminen ja myös tilaustyö on erinomainen vaihtoehto. Kotipuodin lahjavalikoima elää koko ajan, sillä ideariihi toimii koko ajan ja käytettävissä olevan ajan puitteissa niitä toteutetaan.
Kaikki maalatut työt on ilolla ja ylpeydellä käsinmaalattuja, eikä niitä voi kopioida. Torvisen Taide & Tilpehöörin kotipuodista hankkimasi lahja on taatusti ainut laatuaan . Ommellut työt ovat kaikki 100% kotimaista käsityötä, nekin uniikkikappaleita ja ajatuksella valmistettuja. Käytän ompelutöissäni laadukkaita ja puhtaita materiaaleja, mahdollisuuksien mukaan myös kierrätettyjä, esimerkiksi pellavakankaita. Kauratyynyjen ja Pupu-pipityynyjen jyvät on lähellä kasvatettua kauraa.


Valikoimasta löytyy myös kattava valikoima askartelutarvikkeita ja niidenkin repertuaari vaihtuu jatkuvasti kysynnän ja toiveiden mukaan. Erät ovat pieniä ja asiakkaitten toiveita otetaan huomioon Kannattaa siis sopia aukiolosta ja poiketa katsomaan, mitä löytyy ja jos ei löydy, niin tilataan!

Maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti. Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24% ja kuitin saat halutessasi sähköpostiisi tai tekstiviestinä (paperia säästyy)



Erinomainen lahjaidea on myös lahjakortti!
Se käy määrältään maksuvälineenä niin hyllystä löytyviin valmiisiin tavaroihin, tilaustöihin ja myös remontin teettämiseen. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä

Lisätietoja lahjakortista 040 8249295/ Hanna

Kaikenkokoisia ja -värisiä rasioita löytyy moneen tarkoitukseen